Kategorije

Skodelice - lončki

Skodelice - lončki

Skodelica, potiskana v barvah, je čudovito poslovno darilo.

Skodelice so čvrste, pralne v pomivalnem stroju, tisk je obstojen. Vsaka skodelica je lično pakirana v beli darilni škatlici (ne velja za velike latte skodelice - za te škatlic trenutno ni).

Skodelice uporabljamo vsak dan - zjutraj za kavo, popoldne za čaj, zvečer za mleko in piškote. In vsakokrat nas skodelica spomni na tistega, ki nas je z njo obdaril.

Potisk skodelic je mogoč povsem unikatno - za vsakega obdarovanca lahko potiskamo drugo sliko, napis ali grafiko. Seveda ni nič narobe, če naročite vse skodelice enake. Omejitev v barvah tiska ni.

 

Pomoč: Na skodelice, ki so unikatno potiskane in je vsaka namenjena prav posebni osebi, lahko na škatlico nalepimo tudi nalepko z imenom obdarovanca - da jih ne boste pomešali med sabo in komu podarili napačne skodelice.

Čeprav je prav ta zmešnjava lahko odlična ideja za poslovne zabave: vsak gost si izbere eno škatlico, potem pa mora poiskati tistega gosta, ki mu skodelica pripada - tako boste na zelo zanimiv, nevsiljiv in zabaven način med sabo povezali vsaj štiri goste.

 

Prikaži:
Razvrsti po:
Skodelica, potiskana v barvah, je čudovito poslovno darilo.Skodelice so čvrste, pralne v pomival..
(BREZ DDV) od 8,11€ Z DDV: od 9,89€